Zuid-Afrika vakantie?

Een Zuid-Afrika vakantie met reisorganisatie Riksja Zuid-Afrika is afwisselend en avontuurlijk. Op safari speur je in de bush naar leeuwen en olifanten terwijl giraffes en zebra’s voor je auto langs lopen. Maar Zuid-Afrika heeft meer: wandel met picknicklunch door de bergen en plateaurotsen of proef een lunch bij de locals thuis. Ga op walvis- of nijlpaarden bootsafari en trap tussen de druivenranken naar lokale wijnboeren. Je reist per huurauto door Zuid-Afrika op eigen tempo.

Ookal reis je het liefst individueel, je hoeft niet alles zelf te regelen. Riksja Zuid-Afrika regelt enkele bouwstenen tot een complete Zuid-Afrika vakantie voor je. We kiezen voor kleinschalige accommodaties die passen bij het land en de plek waar je bent. Zo slaap je in traditionele Swazi ‘bijenkorfhuisjes’, een safaritent, een struisvogelboerderij en bij familie gerunde guesthouses. Zo beleef je je Zuid-Afrika vakantie echt …

Vakantie Zuid-Afrika: accommodatieWe bieden je diverse bouwstenen waarmee je je eigen Zuid-Afrika vakantie samenstelt. Zuid-Afrika is een bestemming waar je gemakkelijk met je huurauto door heen kan reizen. Met de routes die wij hebben samengesteld kom je langs de belangrijkste hoogtepunten van het land en bezoek je de bijzonderste plaatsen. Klik hier om naar onze Zuid Afrika reizen, oftewel bouwstenen en individuele Zuid-Afrika rondreizen te gaan.

Wil je eens met een stoere 4×4 op pad? Dan hebben wij een aantal 4×4 kampeervakanties samengesteld waarmee je op een avontuurlijke manier Zuidelijk Afrika ontdekt.

Onze reisspecialisten Judith, Stanley, Robert-Jan en Anne helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale Zuid-Afrika vakantie.