Rondreis Zuid-Afrika individueel - gamedrive

Zuid-Afrika: Krugerpark safari-bouwstenen

Reizen Kruger: safari-bouwstenen Krugerpark in het noorden van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is hét land voor een safari-vakantie. Het Krugerpark is het meest bekend; hier kun je op safari in je eigen auto of met rangers in een open jeep. Wil je het echt spannend maken, maak dan een bushwalk, waarbij je de dieren niet alleen ziet, maar zelfs hoort, ruikt en bíjna voelt … Combineer je Afrika safari met Johannesburg en Soweto voor de ideale mix tussen cultuur en natuur.
Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. We houden rekening met je portemonnee en je voorkeuren om de beste wildparken voor je te selecteren. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Zuid-Afrika-rondreizenBel of mail ons: wij, Zuid-Afrika-experts Robert-Jan, Yvonne, Anne, Judith en Stanley, helpen je graag op weg.

✔ Safari per huurauto, jeep of te voet     ✔ Je slaapt in bushlodge of tented camp       ✔ We adviseren je uit eigen ervaring
✔ Wildparken naar jouw wens                  ✔ Excursies zijn geregeld                              ✔ Je reis wordt CO²-gecompenseerd

Kies je favoriete Zuid-Afrika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Pretoria of Johannesburg
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 44,- p.p. bij 2 personen

Aan het begin van je Zuid-Afrika reis heb je doorgaans in het vliegtuig niet echt lekker geslapen. Hoewel er nauwelijks tijdsverschil met Amsterdam is, is het toch prettig om bij aankomst in Zuid-Afrika niet ver te moeten rijden voor je eerste overnachting. Wij zorgen ervoor dat je ontspannen aan je Zuid-Afrika reis begint. Bekijk de bouwsteen: Pretoria (of Johannesburg).

Welke optie wil je aanvragen?

Een ontspannen beginnetje
Een ontspannen beginnetje - Johannesburg (bij late aankomst op de airport bijv. bij KLM vluchten)
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Zuid-Afrika reis!

Reisschema: Johannesburg
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 264,- p.p. bij 2 personen

Johannesburg leeft! Bewandel de straten waar Nelson Mandela heeft gestreden voor gelijkheid. De gids vertelt je alle ins en outs van down town Johannesburg. Combineer dit met hippe eettentjes, roof top bars en boeren markten en je hebt een stad in wederopbouw die bruist van energie.
Bekijk hier de bouwsteen: Johannesburg.

Reisschema: Soweto
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 133,- p.p. bij 2 personen

Al fietsend door de straten van Soweto ervaar je het leven van hier. Dit zijn de buitenwijken van Johannesburg, oftewel townships. Rijd langs huizen van nobelwinnaars Desmond Tutu en Nelson Mandela en neem een drankje in het nieuwe Soweto in één van de rooftopbars. Er is veel veranderd de laatste jaren en dat zie je. Bekijk de bouwsteen: Ubuntu in Soweto.

Welke optie wil je aanvragen?

Ubuntu in Soweto
Tuk-Tuk tour door Soweto
x
+
Reisschema: Panoramaroute – Private Game Reserve – Krugerpark
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 425,- p.p. bij 2 personen

Safari op z’n best! Je slaapt in een knusse bushlodge in een privéreservaat, waar zebra’s en giraffen langs je balkon wandelen. ‘s Ochtends vroeg neemt een ranger je mee om dierensporen en eetbare planten te herkennen in de bush. Met een jeep trek je een Big Five-reservaat in, waar je leert om wild te spotten. Handig, want hierna mag je met je eigen auto in het Krugerpark de opgedane kennis testen! Lees meer over de bouwsteen ‘Kruger-safari‘.

Reisschema: Private Game Reserve – Krugerpark
Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
Reissom: € 682,- p.p. bij 2 personen

Slapen in een bushcamp zonder omheining, waardoor wilde dieren door het kamp kunnen lopen en je wakker wordt met de geluiden van de natuur … dát is het ultieme safarigevoel! Samen met ervaren rangers speur je te voet én per 4×4 naar de Big Five en ander wild. Vervolgens trek je er zelf op uit om vanuit je huurauto te gaan wildspotten in Kruger. Lees meer over de bouwsteen ‘Kruger-privéreservaat‘.

Welke optie wil je aanvragen?

Bush op z’n best
Bijsonder plekkie: hoog in de bush
x
+
Reisschema: Kruger National Park
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten, start enkel op vrijdag
Reissom: € 332,- p.p. bij 2 personen

Safari voor avonturiers in hart en nieren. De nadruk ligt in deze bouwsteen op wandelsafari’s van gemiddeld vier uur per dag, maar duren soms ook zes uur. Te voet (!) volg je met een ranger de dierensporen en je komt zo dichtbij dat je de dieren niet alleen ziet, maar ook ruikt, hoort en zelfs bijna voelt. Je slaapt ‘back to nature’ in een eenvoudig bushcamp in een Big 5 safari reservaat. Bekijk de bouwsteen: Kruger wandelsafari.

Reisschema: Blyde River regio – Panoramaroute – Kruger National Park
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 297,- p.p. bij 2 personen

Ook met een kleiner budget kun je reizen naar Kruger maken! Stippel je eigen Kruger safari-route uit en speur met je huurauto naar wilde dieren. Wij kiezen voor slapen in het park, in de betaalbare (maar grootschalige) rest-camps. Voordeel is dat je van ’s morgens vroeg tot zonsondergang op safari kunt. Je combineert je Kruger safari met twee nachten Blyde River regio en ontdek de Panoramaroute. Bekijk de bouwsteen: Kruger Park.

Reisschema: Pilanesberg – Entabeni
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 545,- p.p. bij 2 personen

De ultieme safaribeleving (malariavrij, ook fijn) ten noorden van Johannesburg. Voor de fervent Zuid-Afrikagangers is dit de kans om nieuwe wildparken te ontdekken. Vorig jaar Kruger, dit jaar Pilanesberg & Entabeni. Speur in je eigen huurauto naar de Big 5 midden in het vulkanische Pilanesberg en combineer dit met een bush beleving in het kleinschalige wildreservaat Entabeni. Bekijk de bouwsteen: Pilanesberg.

1
van
8

Rondreis Zuid-Afrika - VrouwJe Zuid-Afrika-reis vervolgen?

Na je Krugerpark-safari reis je af richting het zuiden. Met onze natuur- en cultuurbouwstenen maak je een logische route door Zuid-Afrika. Ontdek het koninkrijk Swaziland, ga op nijlpaarden-bootsafari of wandel over de begroeide bergpaden in de Drakensberg. Kijk hier voor onze cultuur- en natuurbouwstenen in het zuidoosten van Zuid-Afrika: Koninkrijken, Drakensbergen.

x

Verstuur je reisplan