Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Bouw je eigen Zuid-Afrika-reis

   Wil je in een tented camp tussen de wilde dieren slapen, kennismaken met de Xhosa en hun kliktaal leren, of hiken door Drakensbergen? Wat je voorkeur ook heeft, met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allemaal. Jij kiest in de verschillende regio’s wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Zuid-Afrika-rondreizenBel of mail ons: wij, Zuid-Afrika-experts Anneloes, Lotte, Judith, Stanley en Anne, helpen je graag op weg.

    

   Kies een regio

   1 Krugerpark safari-bouwstenen

   Korte Zuid-Afrika-reizen: safari in het noorden

   Wakker worden met geluiden uit de bush, de spanning die je voelt wetende dat achter elke boom een wild dier kan staan … dát is safari! Naast het bekende Krugerpark kent Zuid-Afrika tal van wildparken en privéreservaten, elk met zijn eigen charme. We hebben die parken geselecteerd waar je het echte safarigevoel krijgt met de juiste prijs en beleving. Vertel ons je voorkeuren en wij zoeken het park dat het best bij je past.

   2 Koninkrijken, Drakensbergen

   Korte Zuid-Afrika-reizen: cultuur & natuur

   Pas als je in contact met de lokale bevolking, heb je het gevoel écht op reis te zijn, is onze ervaring. Dus dat regelen we ook graag voor je. Trek met een herder te paard langs dorpjes met strohutten in Lesotho, bedwing de haarspeldbochten van de Sani Pass of hike door de Drakensbergen met oneindige vergezichten.

   3 Tafelberg en Tuinroute

   Korte Zuid-Afrika-reizen: de Kaapstreek

   In de Kaapstreek vind je alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft bij elkaar. Het is dan ook de perfecte regio als je beperkt de tijd hebt. Langs de Tuinroute kun je cultuursnuiven op Robbeneiland, genieten van heerlijke maaltijden in Kaapstad, wijnproeven in Montagu, slapen bij een struisvogelboer en op safari in een privéreservaat.

   4 Mauritius

   Korte Zuid-Afrika-reizen: Mauritius

   Zuid-Afrika staat misschien niet bekend als bestemming met parelwitte stranden, maar een tropisch toetje is zeker wel mogelijk! Vlieg door naar Mauritius en eindig je reis relaxed onder een palmboom met je voeten in het zand en uitzicht op een helderblauwe oceaan.