Werken bij Riksja Travel

Ben jij een echte reisfanaat en deel je jouw reiservaringen graag met wie het maar wil horen? En lijkt het je een leuke uitdaging om je eigen reis(web)winkel te runnen? Lees dan vooral verder. Wij zijn op zoek naar nieuwe reisspecialisten!

Reisspecialist (meerdere bestemmingen open)

Met Riksja kun je naar 48 bestemmingen reizen wereldwijd. Elke bestemming heeft z’n eigen website, die je kunt zien als een soort ‘bestemmingswinkel’. Als commerciële tijger breng jij onze reisproducten aan de man. Je helpt de reiziger z’n ideale reis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Dat betekent luisteren én adviseren vanuit je eigen reiservaring en de reiziger nét zo enthousiast krijgen als jij zelf al bent over jouw bestemming. Daarnaast zorg je dat je winkel er altijd goed voor blijft staan en speel je in op de actualiteiten in de markt.

Wat wordt er dan van mij verwacht?

 

Ja, dat wil ik doen! Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. Werkervaring in de reisbranche is een grote plus, maar geen must. Verder is feedback geven en ontvangen voor jou dagelijkse kost en kun je uitstekend overweg met projectmatig werken. Je bent nieuwsgierig, enthousiast en integer en je kunt goed samenwerken met verschillende type mensen. Je houdt van een open manier van communiceren, bent resultaatgericht en flexibel. Je ziet een baan niet als een baan, maar als een plek waar je je kunt ontplooien en jezelf kunt uitdagen.

 

Wat krijg ik ervoor terug? Een interessante reisregeling, een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. Je komt te werken in een hecht team met gepassioneerde collega’s, waar alle ruimte is om je krachten en talenten te benutten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om zo nu en dan een reis te maken, natuurlijk. Op kantoor lunchen we samen, vergader je in de huis- of junglekamer en staat de tafeltennistafel altijd klaar voor de vrijmibo.

 

Werken bij Riksja betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waar de reiziger altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur waarin ontwikkeling en begeleiding centraal staan. We investeren veel in trainingen/cursussen en organiseren leuke activiteiten na werk. De passie voor reizen zit in ons bloed en brengen we graag aan anderen over. Bij ons gaat het commerciële belang hand in hand met het hebben van een positieve impact op de wereld om ons heen. Alleen zo kunnen we onze missie waarmaken: de reis die je dichter bij je bestemming brengt.

 

Belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 

Dus …… is dit de wereld waarin jij wilt werken, twijfel dan niet en solliciteer nu. Heb je nog vragen over deze mooie baan? Geef ons even een belletje op 071 579 01 01. We kijken uit naar je reactie!