Vliegtickets Zuid-Afrika nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Amerika voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Zuid-Afrika-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Zuid-Afrika zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Zuid-Afrika-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Zuid-Afrika, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vluchten naar Johannesburg en Kaapstad

KLM - Zuid-Afrika vliegtickets Laagseizoen vanaf €499,- p.p. Economy Route Werelddeal - Amsterdam - Johannesburg/ Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €909,- p.p. Economy Overstap Geen
South Africa Airways Laagseizoen vanaf €795,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg / Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €775,- p.p. Economy Overstap Frankfurt, Munchen of Londen
Britisch Airways - vliegen naar Zuid-Afrika Laagseizoen vanaf €679,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg
Hoogseizoen vanaf €898,- p.p. Economy Overstap Londen
Laagseizoen vanaf €668,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg
Hoogseizoen vanaf €668,- p.p. Economy Overstap Istanbul
Lufthansa - Zuid Afrika vliegticket Laagseizoen vanaf €638,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg
Hoogseizoen vanaf €1048,- p.p. Economy Overstap Frankfurt
Emirates Airlines Laagseizoen vanaf €629,- p.p. Economy Route Amsterdam - Johannesburg / Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €929,- p.p. Economy Overstap Dubai

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties vooral in de zomer en kerstvakantie.

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Zuid-Afrika).

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met KLM.

De laagste vliegticket-tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als een van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Zuid-Afrika-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten Zuid-Afrika

De vluchten binnen Zuid-Afrika worden uitgevoerd met South African Airways of British Airways. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht. Waar mogelijk kunnen we ook vluchten van budgetmaatschappijen reserveren, wat uiteraard prijsvoordeel oplevert.

Let op:

Er zijn nieuwe regels voor bagage op OR Tambo Airport in Johannesburg. Je bagagestuk moet tenminste één platte zijde hebben. Ronde of onregelmatige vormen (zoals sporttassen) en tassen met lange hengsels (shoppers) worden niet geaccepteerd. Reistassen en koffers worden wel geaccepteerd. Dit om blokkades en storingen in het bagagesysteem te voorkomen.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Zuid-Afrika.
Ga terug naar de hoofdpagina van Riksja Zuid-Afrika

 

Terug naar de hoofdpagina van Riksja Zuid-Afrika of naar het bouwstenen overzicht