Individuele Zuid-Afrika-rondreizen per huurauto

Kant-en-klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

Met onze flexibele en individuele Zuid-Afrika-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen. Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een tented camp of op een struisvogelboerderij? Bel of mail ons; wij, Zuid-Afrika-fanaten Lotte, Stanley, Anneloes, Anne, Judith, Yvonne en Robert-Jan helpen je graag op weg met het samenstellen van jouw ideale reis naar Zuid-Afrika.

✔ Reis individueel met eigen huurauto                   ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
✔ Combineer highlights met ongerepte plekken     ✔ Excursies en safari’s zijn al geregeld

Kies je favoriete Zuid-Afrika rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Go Zuid-Afrika

Reisschema: Johannesburg – Panoramaroute - safari Kruger - Swaziland - St Lucia - Addo Elephant Park - Tuinroute - Struisvogels in Oudtshoorn - slapen bij de boer - Kaapstad
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: vanaf € 1385,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Met een kleiner budget door Zuid-Afrika reizen? Dan is dit dé rondreis. Je route, slaapplekken en sommige excursies liggen vast. Niet alle excursies zijn inbegrepen, zo blijft je reis wat voordeliger en heb je meer vrijheid. Met huurauto rijd je langs de Panoramaroute, in Kruger ga je op zoek naar de Big Five en je maakt kennis met koninkrijk Swaziland. Via een binnenlandse vlucht laat je het ruige Afrika achter je en rijd je langs groene bergpassen en tientallen struisvogels. Je eindigt in Kaapstad. Lees meer over de rondreis ‘Zuid-Afrika fly-drive’.

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 1: Go Zuid-Afrika
Go Zuid-Afrika - bijsonder plekkie
x
+

Voeg deze rondreis toe aan je Zuid-Afrika reis!

Rondreis 2: South Africa experience

Reisschema: Johannesburg - Blyde River - safari in privé reservaat en Kruger - Swaziland - St. Lucia nijlpaarden - Addo Elephant Park - Tuinroute - wijnstreek - Kaapstad
Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
Reissom: vanaf € 1714,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Wil je het beste van Zuid-Afrika in één rondreis? Dit is onze favoriet! Je reist van een knus bushcamp in privéreservaat naar guesthouse, struisvogelboerderij en wine estate. We hebben de leukste excursies al geregeld: ga met een ranger op zoek naar de Big Five, steek de grens over bij Swaziland en rijd paard tussen de wilde dieren. Spot neushoorns en nijlpaarden in St.Lucia en wandel met een gids door het ruige natuurreservaat Robberg. Via het wijngebied reis je naar het altijd bruisende Kaapstad. Lees meer over onze rondreis  ‘Zuid-Afrika individueel’.

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 2: South Africa experience
South Africa Experience - bijsonder plekkie
x
+

Rondreis 3: Eastern Nature Trail

Reisschema: Johannesburg - Blyde River - safari in privé reservaat en Kruger - Swaziland cultuur - St Lucia - wandelen in Drakensberg
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: vanaf € 989,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Wil je een complete reis door het oosten van Zuid-Afrika? Dan is dit de reis voor jou. Je begint en eindigt in Johannesburg. In twee weken zie je Krugerpark, Swaziland, St.Lucia én Drakenbergen. Je gaat niet alleen op safari-avontuur in Kruger, maar ook in een privéreservaat met knusse bushlodge. In Swaziland kun je lopen, fietsen of paardrijden te midden van het (ongevaarlijke) wild en in St.Lucia spot je nijlpaarden en neushoorns. Tot slot kunnen in Drakensbergen de wandelschoenen aan! Meer weten? Lees meer over onze .

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 3: Eastern Nature Trail
Eastern Nature Trail - bijsonder plekkie
Kampeerreis Avontuurlijk Zuid-Afrika
x
+

Rondreis 4: Over zebrapad naar Tafelberg

Reisschema: Johannesburg - Blyde River regio - safari in privé reservaat en Kruger - wijnstreek - Kaapstad
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: vanaf € 1370,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Deze compacte autorondreis is ideaal om in korte tijd twee totaal verschillende gebieden van Zuid-Afrika te ontdekken. Je reis is opgesplitst in safari rondom het Krugerpark en daarna de Westkaap met de bruisende metropool Kaapstad en de bekende wijngebieden. Naast zelf rijden en wild spotten in het Kruger Park, ga je ook met een ervaren ranger op pad in een ongerept gebied. Dan vlieg je naar het zuiden. Proef de lokale wijnen in de West-Kaap en eindig in Kaapstad. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika safari.

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 4: Over zebrapad naar Tafelberg
Over zebrapad naar Tafelberg - bijsonder plekkie
x
+

Rondreis 5: Zuid-Afrika zonder grenzen

Reisschema: Johannesburg - safari Entabeni privé reservaat- Golden Mountain NP - Lesotho - Wild Coast - Tuinroute - struisvogels in Oudtshoorn - nachtje bij de boer - met een oldtimer door de wijnstreek - Kaapstad
Reisduur: 27 dagen / 26 nachten
Reissom: vanaf € 1917,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Dit is onze meest complete Zuid-Afrika rondreis. Je rijdt zelf over land van Johannesburg, via het voormalige thuisland van Mandela (Transkei), naar Kaapstad. Dit is een stukje ongerept Afrika: in afgelopen dorpjes zie je armoede, maar ook een glimlach bij de lokale bevolking. Deze rondreis is de moeite waard als je al eens eerder in Zuid-Afrika bent geweest of graag van de gebaande paden gaat. Spot met een ranger leeuwen in Entabeni, trek de bergen in van Lesotho en slaap op een boerderij gelegen aan Route 62. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika in 4 weken.

Rondreis 6: Kaapse pracht

Reisschema: Kaapstad - wijnstreek - nachtje bij de boer - Tuinroute - Wilderness - Tsitsikamma - safarilodge aan Kaapse kust – vrijwilligersproject Port Elizabeth
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: vanaf € 1362,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Wil jij in twee weken proeven van alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft, zonder immense afstanden te moeten afleggen? Dat kan, want de Kaap heeft het allemaal: van wijnvelden en ruige natuur tot de safaribeleving. Rijd over bloeiende bergpassen naar de kust en kanoe tussen de boomtoppen. Proef wijnen in de regio van de Kaap, help de lokale bevolking in de township en speur naar olifanten in een groot natuurpark. En natuurlijk mag een verblijf in het altijd bruisende Kaapstad niet ontbreken!Lees meer over onze Zuid-Afrika-rondreis Kaap.

Huwelijksreis: Ja ik wil… naar Zuid-Afrika

Reisschema: Johannesburg - Panoramaroute - safari in privé reservaat - Krugerpark - Swaziland - Battlefields regio - wandelen in Drakensberg - Hermanus - Robertson wijnboerderij - Kaapstad
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Reissom: vanaf € 2095,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Zuid-Afrika is een perfecte bestemming voor een huwelijksreis. Tenminste, dat denken wij. Dicht tegen elkaar aan kruipen in de safaritent, romantisch verblijven op een wijnboerderij en bijkomen van de bruiloft op de stranden van Kaapstad. We hebben een reis samengesteld met de route die wij het meest geschikt vinden. De leukste excursies en romantische slaapplekken op de meest bijzondere plekken liggen vast. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving.

1
van
7

Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn altijd exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de vliegtickets pagina. Een visum heb je trouwens niet nodig voor het reizen naar Zuid-Afrika, meer wat je vooraf moet weten lees je hier: reisinformatie over Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika rondreis aanpassen?

Het is geen probleem om een Zuid-Afrika rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een andere slaapplek, je wilt ergens langer blijven of je wilt een extra bouwsteen toevoegen. Geen probleem! Geef dit aan als je je reisplan invult, we passen dan je reis naar Zuid-Afrika zo aan dat het helemaal naar jouw persoonlijke wens is.

x

Verstuur je reisplan