Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Individuele Zuid-Afrika-rondreizen per huurauto

   Kant-en-klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

   Met onze flexibele Zuid-Afrika-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen. Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een tented camp of op een struisvogelboerderij? Bel of mail ons; wij, Zuid-Afrika-fanaten Lotte, Stanley, Anneloes, Anne en Judith, helpen je graag op weg.

   In de maanden juli en augustus 2017 zijn onze reizen helaas niet meer beschikbaar.

   ✔ Reis individueel met eigen huurauto                   ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
   ✔ Combineer highlights met ongerepte plekken     ✔ Excursies en safari’s zijn al geregeld

   Kies je favoriete Zuid-Afrika rondreis
   Iets veranderen? Laat het ons weten.
   Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

   Rondreis 1: Go Zuid-Afrika

   Reisschema: Johannesburg – Panoramaroute - safari Kruger - Swaziland - St Lucia - Addo Elephant Park - Tuinroute - Struisvogels in Oudtshoorn - slapen bij de boer - Kaapstad
   Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
   Reissom: vanaf € 1579,- p.p. bij 2 personen

   Met een kleiner budget door Zuid-Afrika reizen? Dan is dit dé rondreis. Je route, slaapplekken en sommige excursies liggen vast. Niet alle excursies zijn inbegrepen, zo blijft je reis wat voordeliger en heb je meer vrijheid. Met huurauto rijd je langs de Panoramaroute, in Kruger ga je op zoek naar de Big Five en je maakt kennis met koninkrijk Swaziland. Via een binnenlandse vlucht laat je het ruige Afrika achter je en rijd je langs groene bergpassen en tientallen struisvogels. Je eindigt in Kaapstad. Lees meer over de rondreis ‘Zuid-Afrika fly-drive’.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 1: Go Zuid-Afrika
   Go Zuid-Afrika - bijsonder plekkie
   x

   Voeg deze rondreis toe aan je Zuid-Afrika reis!

   Rondreis 2: South Africa experience

   Reisschema: Johannesburg - Blyde River - safari in privé reservaat en Kruger - Swaziland - St. Lucia nijlpaarden - Addo Elephant Park - Tuinroute - wijnstreek - Kaapstad
   Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
   Reissom: vanaf € 1887,- p.p. bij 2 personen

   Wil je het beste van Zuid-Afrika in één rondreis? Dit is onze favoriet! Je reist van een knus bushcamp in privéreservaat naar guesthouse, struisvogelboerderij en wine estate. We hebben de leukste excursies al geregeld: ga met een ranger op zoek naar de Big Five, steek de grens over bij Swaziland en rijd paard tussen de wilde dieren. Spot neushoorns en nijlpaarden in St.Lucia, wandel door een township op de Tuinroute en fiets door wijnvelden in Stellenbosch, Paarl en Franschhoek. Je sluit je reis af in het altijd bruisende Kaapstad. Lees meer over onze rondreis  ‘Zuid-Afrika individueel’.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 2: South Africa experience
   South Africa Experience - bijsonder plekkie
   x

   Rondreis 3: Eastern Nature Trail

   Reisschema: Johannesburg - Blyde River - safari in privé reservaat en Kruger - Swaziland cultuur - St Lucia - wandelen in Drakensberg
   Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
   Reissom: vanaf € 1076,- p.p. bij 2 personen

   Wil je een complete reis door het oosten van Zuid-Afrika? Dan is dit de reis voor jou. Je begint en eindigt in Johannesburg. In twee weken zie je Krugerpark, Swaziland, St.Lucia én Drakenbergen. Je gaat niet alleen op safari-avontuur in Kruger, maar ook in een privéreservaat met knusse bushlodge. In Swaziland kun je lopen, fietsen of paardrijden te midden van het (ongevaarlijke) wild en in St.Lucia spot je nijlpaarden en neushoorns. Tot slot kunnen in Drakensbergen de wandelschoenen aan! Meer weten? Lees meer over onze .

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 3: Eastern Nature Trail
   Eastern Nature Trail - bijsonder plekkie
   Kampeerreis Avontuurlijk Zuid-Afrika
   x

   Rondreis 4: Over zebrapad naar Tafelberg

   Reisschema: Johannesburg - Blyde River regio - safari in privé reservaat en Kruger - wijnstreek - Kaapstad
   Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
   Reissom: vanaf € 1389,- p.p. bij 2 personen

   Deze compacte autorondreis is ideaal om in korte tijd twee totaal verschillende gebieden van Zuid-Afrika te ontdekken. Je reis is opgesplitst in safari rondom het Krugerpark en daarna de Westkaap met de bruisende metropool Kaapstad en de bekende wijngebieden. Naast zelf rijden en wild spotten in het Kruger Park, ga je ook met een ervaren ranger op pad in een ongerept gebied. Dan vlieg je naar het zuiden. Proef de lokale wijnen in de West-Kaap en eindig in Kaapstad. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika safari.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 4: Over zebrapad naar Tafelberg
   Over zebrapad naar Tafelberg - bijsonder plekkie
   x

   Rondreis 5: Zuid-Afrika zonder grenzen

   Reisschema: Johannesburg - Blyde River - safari privé reservaat en Kruger - Swaziland - St. Lucia - Wild Coast - Tuinroute - struisvogels in Oudtshoorn - nachtje bij de boer - fietsen in wijnstreek - Kaapstad
   Reisduur: 28 dagen / 27 nachten
   Reissom: vanaf € 2072,- p.p. bij 2 personen

   Dit is onze meest complete Zuid-Afrika rondreis. Je rijdt zelf over land van Johannesburg, via het voormalige thuisland van Mandela (Transkei), naar Kaapstad. Dit is een stukje ongerept Afrika: in afgelopen dorpjes zie je armoede, maar ook een glimlach bij de lokale bevolking. En natuurlijk ga je ook naar het Krugerpark, de natuurgebieden van Swaziland en speur je naar olifanten in Addo. Ontmoet de Xhosa bevolking, slaap op een boerderij en toer over de groene Tuinroute & Route 62. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika in 4 weken.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 5: Zuid-Afrika zonder grenzen
   Bezoek Robbeneiland
   Zuid-Afrika zonder grenzen - bijsonder plekkie
   x

   Rondreis 6: Kaapse pracht

   Reisschema: Wijnstreek Stellenbosch - struisvogels in Oudtshoorn – Addo Elephant Park - safarilodge aan Kaapse kust – Tuinroute - een nachtje bij de boer - Kaapstad
   Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
   Reissom: vanaf € 1496,- p.p. bij 2 personen

   Wil jij in twee weken proeven van alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft, zonder immense afstanden te moeten afleggen? Dat kan, want de Kaap heeft het allemaal: van wijnvelden en struisvogels tot de safaribeleving. Rijd over bloeiende bergpassen naar de kust, waar je in het juiste seizoen walvissen kunt spotten. Proef wijnen in de regio van de Kaap, ga in de township van Knysna op bezoek bij de Xhosa en speur naar olifanten in Addo National Park. En natuurlijk mag een verblijf in het altijd bruisende Kaapstad niet ontbreken!Lees meer over onze Zuid-Afrika-rondreis Kaap.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 6: Kaapse pracht
   Kaapse pracht - bijsonder plekkie
   x
   1
   van
   6

   Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn altijd exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de vliegtickets pagina. Een visum heb je trouwens niet nodig, meer wat je vooraf moet weten lees je hier: reisinformatie over Zuid-Afrika.

   Reis aanpassen?

   Het is geen probleem een Zuid-Afrika rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een andere slaapplek, je wilt ergens langer blijven of je wilt een extra bouwsteen toevoegen. Geen probleem! Geef dit aan als je je reisplan invult, we passen dan je reis zo aan dat het helemaal naar jouw persoonlijke wens is.

   x