Reisinformatie Zuid-Afrika - overnachtenOvernachten in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika overnachten is een belevenis op zich. Zo slaap je in een rondavel of bushlodge tijdens je safari, een guesthouse aan de oceaan, een struisvogelboerderij, of een bijenkorfhuisje. Vaak is er ook een zwembad(je) aanwezig voor een verkoelende duik. Tijdens je reis met Riksja Zuid-Afrika slaap je in karakteristieke en kleinschalige accommodaties. Wij hebben voor onze bouwstenen (korte Zuid-Afrika-reizen) gezocht naar een goede afwisseling tijdens de reis.

We hebben alle accommodaties zelf bezocht en uitgekozen. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Karakteristiek overnachten

Wij kiezen voor sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Zo slaap je tijdens je safari in een bushlodge of tented camp en in het binnenland in kleinschalige guesthouses. Deze guesthouses worden door families gerund waardoor er een huiselijke sfeer hangt. Je hebt een eigen kamer en eigen badkamer, want voldoende comfort vinden wij onmisbaar tijdens een intensieve reis. De meeste accommodaties tijdens je reis vallen in deze categorie. Enkele voorbeelden zijn: Safari! Safari!, Knorrende nijlpaarden op bootsafari en Op de fiets tussen de wijnranken.

Huisje in het Krugerparkhuttendorp met bijenkorfhuisjes in SwazilandKamer bij je Oudtshoorn verblijfZwembad in Hazyview - Zuid-Afrika rondreizenKamer in guesthouse KnysnaGiraffe bij je safari lodgeKamer tijdens je Addo verblijf

 

Bijsonder plekkie

Op een aantal plaatsen hebben we een ‘bijsonder plekkie’ gevonden. Deze accommodaties zijn niet per definitie luxer, maar hebben juist meer sfeer, zijn uniek gelegen, of er is meer inbegrepen, zoals gameactiviteiten of maaltijden. Zo kun je tijdens je safari echt in de bush overnachten in een chalet op palen en slaap je in Swaziland in een koloniale lodge met uitzicht over het nationale park. Op veel plekken kun je zo in bijzondere sfeer in Zuid-Afrika overnachten. In sommige bouwstenen zijn de accommodaties al een bijsonder plekkie en in andere bouwstenen kun je kiezen tussen onze karakteristieke accommodaties of bijsonder plekkie. Voorbeelden van onze bijsondere plekkies vind bij: Bush op z’n best en Safari aan de Kaapse kust.

Township lunchJe Zuid-Afrika safari lodgeBergcottageJe guesthouse in KaapstadZwembad St. Lucia bijsonder plekkie

 

Naar het Zuid-Afrika bouwstenen overzicht
of
naar het Zuid-Afrika rondreizen overzicht

 

Heeft deze informatie je geholpen?

85,71% vond deze informatie nuttig (gebasseerd op 7 beoordelingen)

Vote DownVote Up
Laden...