Even voorstellen: Zuid-Afrika reisspecialist Robert-Jan

Het is diep in de nacht en de wekker gaat, je kijkt en het is tijd. Tijd om de backpack weer om je schouders te gooien want er begint weer een avontuur. Elke keer wanneer ik het vliegtuig in stap naar een verre bestemming staat er een glimlach op mijn gezicht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik heb gekozen voor een toeristische opleiding. Reizen is dan ook één van mijn grote passies en de reden waarom ik voor dit werk heb gekozen.

Reizen betekent voor mij het ontdekken van nieuwe culturen & bijzondere plekken. In Nepal heb ik bijvoorbeeld een half jaar bij een lokaal gezin gewoond, door de Himalaya gereisd en bij een lokaal reisbureau gewerkt. Het contact met de lokale bevolking is dan ook iets dat mij trekt.

Het continent Afrika heeft altijd al een aantrekkingskracht op mij gehad. Mede door de enorme diversiteit aan natuur en cultuur. Mijn allereerste ervaring met Afrika was een rondreis door Kenia & Tanzania dat eindigde op Zanzibar. Sindsdien ben ik verkocht. Dingen die mij altijd bij zullen blijven: Overnachten middenin een Nationaal Park waar op nog geen 10 meter van je kamer een nijlpaard staat te grazen of een close encounter met een troep leeuwen, rustend op een rots, na een nacht jagen. Wat ik dan ook altijd meeneem op reis is een goede camera met genoeg opslag om momenten zoals deze vast te kunnen leggen.

Nu zet ik mijn reis door Afrika voort als reisspecialist. Ik mag andere mensen verblijden met unieke reizen naar Zuid-Afrika. Een land dat altijd al hoog op mijn lijst heeft gestaan. Bouwstenen en/of excursies waar ik persoonlijk nog erg naar uit kijk zijn: Nachtje bij de boer, onderdeel van onze bouwsteen Thuis op Route 62 en Safari aan de Kaapse kust.

Lijkt je dit ook geweldig? Gecombineerd met mijn passie en enthousiasme voor dit schitterende continent, ga ik samen met jou op reis door onze bouwstenen in Zuid-Afrika om te zorgen dat jouw Zuid-Afrika reis zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen.

Wil je contact opnemen met Robert Jan of één van de andere reisspecialisten? Dit kan via info@zuidafrikaonline.nl Of telefonisch: 071-516 2023

Hij hoopt van je te horen!

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

Bekijk ook eens...

Zuid-Afrika safari aan de Kaapse kust

Welke optie wil je aanvragen?

Safari aan de Kaapse kust
Budget variant: Safari aan de Sunshine Coast
x
+

Welke optie wil je aanvragen?

Thuis op Route 62
Optionele excursie: Cango Caves bezoeken
Optionele excursie: per mountainbike de Swartberg af
x
+

Lees ook...

Zuid Afrika specialist Lotte

Even voorstellen: Zuid-Afrika reisspecialis...

16 december 2014
| reisverslagen