Nationaal park Zuid-Afrika

Wild Card Zuid-Afrika

Wild Card Zuid-Afrika Nationaal Park bezoekTijdens je rondreis door Zuid-Afrika mag een bezoek aan wildparken natuurlijk niet ontbreken. Je hoopt op een ontmoeting met de Big Five: olifant, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn. Bij elk park moet je bij aankomst een entreeprijs betalen. Bezoek je tijdens je Zuid-Afrika reis veel verschillende wildparken dan kun je misschien geld besparen door vooraf een zogenaamde Wild Card aan te schaffen.

Als je slechts een paar wildparken bezoekt dan komt een Wild Card voor jou waarschijnlijk niet gunstig uit de bus. Ga je echt speciaal naar Zuid-Afrika voor de nationale parken en bezoek je er meer dan de gemiddelde toerist, dan heb je wel baat bij deze kaart. Een Wild Card voor internationale bezoekers kost R2.770,- (circa €200,-) voor twee personen. Wil je weten of deze kaart voor jou goedkoper is dan losse entreeprijzen? Kijk voor een overzicht van de entreegelden voor de belangrijkste wildparken op onze website.

Je kunt een Wild Card het beste vooraf online aanvragen zodat hij via de post kan worden verstuurd. Bij de entrees van sommige parken kun je de kaart ook aanvragen, maar niet overal. Voor meer informatie kun je terecht op de website van San Parks.

Op safari? Kijk eens bij onze safari’s in en rondom Kruger.

 

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

Geen reacties

Reageren

Verstuur je reisplan