Vragen voor vertrek? Bekijk de webinar!

webinar-zuidafrika

Vorige week donderdag stonden onze collega’s Lotte en Judith voor de camera (Lees ook: wie zijn wij?). Dit omdat veel van onze reizigers binnenkort vertrekken naar Zuid Afrika en wij graag hun vragen voor vertrek willen beantwoorden. Leuk, maar ook spannend! Het resultaat mag er zijn (vind ik) en is erg bruikbaar. Vertrek jij binnenkort naar Zuid Afrika en heb je nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan de webinar en wie weet zit je vraag er tussen … (en anders mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen)

 

 

 

 

Benieuwd naar nog meer leuke weetjes, laatste nieuwtjes en interessante informatie? Lees dan verder op onze Zuid-Afrika reisblog.

Zit je er helemaal in en wil je je verder voorbereiden? Denk bijvoorbeeld aan vaccinaties, een parkeerplaats bij de luchthaven, handige spulletjes voor op reis of van de reisapotheek… We hebben een speciale pagina gemaakt waar je een verzameling vindt van extra services en handige links, met partners waar wij graag mee samenwerken. Om het geregel en de keuze iets makkelijker te maken voor je.

Wil je ook naar Zuid-Afrika? Bouw je eigen Zuid-Afrika reis met bouwstenen.
Wil je meer inspiratie op doen? Ga dan terug naar ons Zuid-Afrika reisblog.

 

Bekijk ook eens...

Welke optie wil je aanvragen?

Ontdek de Kaap
Verander je verblijf: Bijsonder plekkie Kaapstad comfort
Optionele excursie: kerk- en townshiptour
Optionele excursie: Tafelberg wijnsafari
Optionele excursie: culinaire fietstocht
x
+

Welke optie wil je aanvragen?

Go Zuid-Afrika
Go Zuid-Afrika - bijsonder plekkie
x
+

Lees ook...

10 feitjes over Zuid-Afrika

18 mei 2015
| leuke-weetjes