Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Zuid-Afrika op televisie

   Zuid-Afrika televisie

   Geen energie om actief reisgidsen door te bladeren of te speuren op internet? Met onze onderstaande tips kun je ontspannen vanaf je bank de sfeer proeven van Zuid-Afrika. Laat de leuke, indrukwekkende, spannende en ontroerende beelden op je afkomen van Nederlandse programma’s waarin Zuid-Afrika een hoofdrol speelt.

    

    

   Bestemming onbekend - Zuid-AfrikaBestemming Onbekend, Eva en Simon in Zuid-Afrika (juli 2013)

   In Bestemming Onbekend verscheuren de gasten hun plezier-tickets in ruil voor een ‘reis met onbekende bestemming’. Presentator Klaas van Kruistem daagt in deze aflevering scholieren Eva en Simon uit met hem mee te gaan. Het plan was om vlak voor hun eindexamen er een weekendje tussenuit te gaan om te relaxen. Maar deze plannen worden volledig omgegooid: ze reizen af naar een arm Zuid-Afrikaans township. Ze worden medebewoner in de hut van twee albinozussen die door hun omgeving zijn uitgestoten. Hier zijn armoede, geweld en discriminatie problemen van alledag.

   Terug te kijken via deze link

   Nick en Simon in Zuid-AfrikaNick & Simon, die Suid-Afrikaanse Droom (mei-juni 2013)

   Het muzikale duo Nick en Simon reizen af naar Zuid-Afrika. Hier gaan ze op muzikale ontdekkingsreis waarbij ze proberen zoveel mogelijk te leren van de Zuid-Afrikaanse muziekcultuur. Daarnaast laten ze het land kennis maken met hun muziek. Nick en Simon beginnen hun reis in Kaapstad. Waar dit avontuur ze verder brengt, laten zij geheel aan het toeval over. Kees Tol reist met het duo mee in de rol van manager. Hij probeert zoveel mogelijk contacten te leggen in de Zuid-Afrikaanse muziekindustrie en op die manier collega muzikanten en andere interessante mensen te ontmoeten. Naast de muziekcultuur maken ze kennis met de mensen en zie je het landschap in sfeerbeelden voorbij komen.

   Terug te kijken via deze link

   Televisie Zuid-Afrika - Wie is de mol?Wie is de Mol?, seizoen 13: Zuid-Afrika (januari-maart 2013)

   Het bekende Nederlandse spelprogramma ‘Wie is de mol?’ reist voor seizoen 13 af naar Zuid-Afrika. Tijdens dit seizoen trekken tien bekende Nederlanders van de townships in Johannesburg naar het Krugerpark en van de Blyde River Canyon naar de Drakensberg. Onderweg voeren de kandidaten opdrachten uit waarmee ze hopelijk geld verdienen voor de pot. Die gaat naar degene die uiteindelijk het antwoord weet op die ene vraag: Wie is de mol?

   Terug te kijken via deze link

   Realityprogramma - Flashback Zuid-AfrikaFlashback (maart-mei 2011)

   Flashback is een realityprogramma van BNN dat zich afspeelt in Zuid-Afrika. Tijdens deze gameshow kunnen met opdrachten punten worden gewonnen en verloren. Tegelijkertijd moeten de kandidaten hun omgeving goed in de gaten houden en op details letten. Over deze details worden in het laatste onderdeel vragen gesteld tijdens een mentale krachtmeting: een allesbeslissende geheugentest. De serie start met 5 duo’s die belanden midden in één van de krottenwijken van Zuid-Afrika. De winnaar gaat naar huis met een goudstaf ter waarde van 15.000 euro. Als kijker wordt je beloond met een spannend programma in avontuurlijk Zuid-Afrika.

   Terug te kijken via deze link

    

   Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

   Geen reacties

   Reageren

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *