Reizigers aan het woord: safaribeleving van fam. Verlaan

Het mooie aan Zuid-Afrika is dat het een zeer veelzijdig en toegankelijk land is. zebra safari rondreisHet is makkelijk te bereizen en je vindt er een mooie combinatie van natuur en cultuur. Als je naar Zuid-Afrika gaat, dan mag een bezoek aan Krugerpark of één van de andere wildparken niet ontbreken. Op safari gaan is een absoluut hoogtepunt, wat ook onze reizigers ervaren.

In en rond het Krugerpark bieden wij verschillende safari bouwstenen aan. Zo kun je met onze bouwsteen Eigen-wijze Kruger reis zelf met de auto op pad door het Krugerpark, maar je kunt ook kiezen voor een safari met rangers in een open safari jeep, zoals bij de bouwsteen Safari! Safari! Met een overnachting in een bushlodge in een privéreservaat rondom Kruger en beleef je het echte bushgevoel.

Riksja reizigster Eva Verlaan heeft het echte safari en bushgevoel voor ons vastgelegd. Afgelopen zomer heeft ze samen met haar broer en ouders een reis van drie weken door Zuid-Afrika gemaakt. Tijdens deze reis heeft ze veel gefilmd. Op haar eigen blog vind je zeven korte, inspirerende filmpjes van haar reis. Zeker de moeite waard om te bekijken. Wees gewaarschuwd, je krijgt veel zin om naar Zuid-Afrika te gaan! Hierbij alvast een safari voorproefje, waarbij je meteen een goede indruk krijgt van overnachten in een authentiek bijenkorfhuisje (waar je verblijft met onze bouwsteen Dwars door Swaziland):

 

klik op het plaatje met driehoek om af te spelen

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen.

Bekijk ook eens...

safari prive park

Welke optie wil je aanvragen?

Safari! Safari!
Optionele excursie: zipline-avontuur in Hazyview
Optionele excursie: raften over de Sabie-rivier
Optionele excursie: ballonvaart in Hoedspruit
x
+

Lees ook...

Nachtsafari

25 februari 2014
| leuke-weetjes