uitzicht zuid-afrika kust

Een verzekering is nergens voor nodig. Toch?

Veel reizigers twijfelen over het wel of niet afsluiten van een reisverzekering of annuleringsverzekering. Hierbij nog een keer kort de voordelen en verschillen:

  • Een annuleringsverzekering dekt je tegen financiële schade. Dus niet alleen voorafgaand aan je reis, wat veel mensen wel denken, maar ook tijdens je reis. Moet je je reis eerder afbreken dan kun je elementen als niet-genoten reisdagen of een ongebruikt vliegticket verhalen op je annuleringsverzekering.
  • Een reisverzekering biedt zekerheid tijdens het reizen. Zijn er extra kosten die je moet maken door ziekte of schade (aan bijvoorbeeld je huurauto)? Dan zijn dit kosten die je kunt indienen voor je reisverzekering. Zorg altijd dat je bonnetjes en betaalbewijzen bewaart. Bij ziekte is een doktersverklaring vaak noodzakelijk om kosten te kunnen declareren.

Meer informatie vind je op onze verzekeringspagina.

 

De bevindingen van onze reizigster en ‘meisje van de wereld’ over het wel of niet afsluiten van een verzekering voor je reis.

En de conclusie: “Ik meisje van de wereldheb mezelf er van overtuigd dat een reisverzekering toch eigenlijk wel een must is op reis. De paar tientjes per jaar wegen niet op tegen het enorme risico dat je loopt als er iets gebeurt.”. Op haar blog pagina kun je het hele artikel teruglezen: Een reisverzekering is toch nergens voor nodig?

Wil jij ook naar Zuid-Afrika? Kijk eens bij onze Zuid-Afrika reizen.


Ga terug naar het overzicht van alle artikelen.

Bekijk ook eens...

Zuid-Afrika Pretoria een ontspannen beginnetje

Welke optie wil je aanvragen?

Een ontspannen beginnetje
Optionele excursie: fietstocht door Soweto
Verander je verblijf: slaap in een airporthotel bij Johannesburg
x
+

Lees ook...

Hoe bereid ik me voor op mijn reis?

9 mei 2014
| praktisch
wifi en apps tijdens je reis

Handige apps voor op reis in Zuid-Afrika

1 november 2017
| praktisch