autohuur Zuid-Afrika

Navigatie in Zuid-Afrika

Met je eigen huurauto Zuid-Afrika verkennen geeft veel reizigers dat echte gevoel van vrijheid. Maar hoe zit het met de navigatie in Zuid-Afrika? Kan ik mijn overnachtingsplaatsen en de highlights wel goed vinden? Heb ik een GPS systeem nodig of krijg ik een wegenkaart mee? Op al deze vragen geef ik graag antwoord:

Tijdens je reis met Riksja Zuid-Afrika ga je op pad met een uitgebreide routebeschrijving en een wegenkaart, die bij je huurauto geleverd worden. Ik vond dit voldoende om de mijn weg te vinden tijdens mijn eigen reis. Tegenwoordig ontvangen veel van onze reizigers deze documenten digitaal. Je kunt dit uiteraard wel uitdraaien. Maar wij vinden het een fijne gedachte dat we hiermee de natuur een handje helpen en onze reizigers nog steeds goed voorbereid op pad sturen. Bovendien reis je tegenwoordig niet meer zonder smartphone, i-pad of tablet. Je hebt je digitale documenten er dus zo bij gepakt.

GPS systeem Zuid-Afrika

Heb je liever nog wat meer achter te hand om te navigeren door Zuid-Afrika tijdens je rondreis? Dan zijn er verschillende opties voor extra route-hulp.

#1: Digitaal downloaden

Download kaarten van Zuid-Afrika op je i-pad, tablet of ander mobiel apparaat. Deze kun je vaak ook offline gebruiken. Meer informatie hierover kun je vinden in een blog die wij een tijdje geleden op onze website hebben geplaatst: Handige apps voor op reis in Zuid-Afrika.

#2: Navigatie huren in Nederland

Autorijden in Zuid- Afrika - GPSRegel voorafgaand aan je reis een navigatiesysteem via Navigatietehuur.nl, een Nederlands bedrijf in Lisse waar wij goede ervaringen mee hebben. Je huurt al een GPS vanaf 10,- euro per week. Geen zorgen als je niet in de buurt woont, het navigatiesysteem kan ook aangetekend thuis gestuurd worden en de kaarten zijn altijd up-to-date.

#3: Navigatie huren in Zuid-Afrika

Boek een GPS systeem bij je huurauto, wat we voor je opnemen in het reisschema. De kosten zijn ongeveer 8,- euro per dag. Wij regelen dit via onze lokale partner tezamen met alle overige services.

Kies zelf welke optie het beste bij jou past. Je zult hoe dan ook een prachtige route afleggen tijdens je selfdrive door dit afwisselende land!

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen.

Bekijk ook eens...

Welke optie wil je aanvragen?

Thuis op Route 62
Optionele excursie: Cango Caves bezoeken
Optionele excursie: per mountainbike de Swartberg af
x
+

Lees ook...

autohuur Zuid-Afrika

Zelf rijden per huurauto in Zuid-Afrika

3 februari 2015
| praktisch
wifi en apps tijdens je reis

Handige apps voor op reis in Zuid-Afrika

1 november 2017
| praktisch