Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Navigatie in Zuid-Afrika

   Met je eigen huurauto Zuid-Afrika verkennen geeft veel reizigers dat echte gevoel van vrijheid. Ga op pad met een uitgebreide routebeschrijving en een wegenkaart, die bij je huurauto geleverd worden. Ik vond dit voldoende om de mijn weg te vinden tijdens mijn eigen reis.

   Sommige reizigers hebben liever nog wat meer achter de hand om zich te navigeren. ‘Kunnen we ook een GPS of TomTom huren?’ Is dan ook een vraag die we vaak horen. Natuurlijk kan dit! Geen probleem.

   GPS systeem Zuid-Afrika

   Er zijn verschillende opties voor extra route-hulp:

   1. Boek een GPS systeem bij je huurauto, wat we voor je opnemen in het reisschema. De kosten zijn ongeveer ZAR 90 per dag (ongeveer 5,- euro). Wij regelen dit via onze lokale partner tezamen met alle overige services.
   2. Regel voorafgaand aan je reis een navigatiesysteem via Navigatietehuur.nl, een Nederlands bedrijf in Lisse waar wij goede ervaringen mee hebben. Je huurt al een GPS vanaf 10,- euro per week. Geen zorgen als je niet in de buurt woont, het navigatiesysteem kan ook aangetekend thuis gestuurd worden en de kaarten zijn altijd up-to-date.
   3. Download kaarten van Zuid-Afrika op je i-pad, tablet of ander mobiel apparaat. Deze kun je vaak ook offline gebruiken. Meer informatie hierover kun je vinden in een blog die wij een tijdje geleden op onze website hebben geplaatst: Handige apps voor op reis in Zuid-Afrika.

    

   Kies zelf welke optie het beste bij jou past. Je zult hoe dan ook een prachtige route afleggen in dit afwisselende land!

   Ga terug naar het overzicht van alle artikelen.

   Geen reacties

   Reageren

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *