Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Kaapstad: wat ga jij doen?

   Kaapstad tips - Zuid-AfrikaKaapstad; een metropool, een moderne wereldstad, een natuurgebied, een mix van cultuur, kortom er is veel te doen en veel te zien. Wat wil jij gaan doen?

   Kaapstad heeft voor iedereen wat wils. Kaapstad Magazine is een online soort VVV waar je veel tips kunt vinden voor je tijd in Kaapstad. Onderstaand geven we je alvast onze favoriete tips van Kaapstad Magazine.

    

    

   Top 10 trendy hotspots van Kaapstad

   Kaapstad is hip! De clubs en restaurants van wereldklasse springen als paddenstoelen uit de grond. Klik op de link voor een overzicht van de trendy hotspots van Kaapstad.

   Top 10 plekken om te borrelen in Kaapstad

   Na een dagje shoppen of naar Kaap de Goede Hoop vinden wij het heerlijk om aan het eind van de middag te borrelen. Vervolgens even opfrissen in het guesthouse en daarna een hapje eten. Aan het eind van de dag zitten de terrassen snel vol dus een lijstje met tips is dan handig om bij de hand te hebben. Klik op de link voor een overzicht van de borrelplekken in Kaapstad.

   Top 10 ontbijtspots in Kaapstad

   Slaap je in een bed & breakfast dan heb je altijd een ontbijtje inclusief. Vind je het toch leuk om een keertje buiten de deur te eten, dan heeft Kaapstad Magazine een top 10 voor je samengesteld van de beste ontbijtspots in Kaapstad.

   Top 10 markten in Kaapstad

   Kaapstad heeft veel verschillende wijken en elke wijk heeft wel een eigen marktje. Een absolute aanrader om over een lokale markt te struinen. Waar moet je op welke dag heen? Zie hier een overzicht van de top 10 markten in Kaapstad.

   Top 10 dagtours

   We kunnen er niet genoeg over schrijven. Kaapstad heeft zoveel te bieden. We kunnen er een reisgids mee vullen en dat is dan ook veel gedaan. Hier toch nog een keer een top 10 van dagtours in Kaapstad.

   Shoppen in Kaapstad

   Voor de shoppers onder ons, je kunt je hart ophalen. Niet alleen souvenirs, maar ook kunst, trendy kleding en artwork. Klik op de link en vind een shoppingtour door Kaapstad.

   Ja ik wil naar Kaapstad!

   Groot gelijk heb je, klik op de link en lees meer over onze Kaapstad bouwsteen.

   Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

   1 reactie

   Reageren

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *