Even voorstellen: Zuid-Afrika specialist Yvonne

Reizen is voor mij beleving. De kleuren op een lokale markt, de geur van een nieuw gerecht en het geritsel van de natuur. Ik hou enorm van ontdekken, fotograferen en genieten. Iedere reis verandert mij een klein beetje.

Vandaar dat ik, na een aantal jaren in HR te hebben gewerkt bij Shell, besloot om mijn passie voor reizen te volgen. Ik deed twee toerisme opleidingen en werkte daarna bij ANWB Ledenreizen.

Inmiddels heb ik meer dan negentig landen bezocht. Ik studeerde een semester in Berlijn en maakte een wereldreis door Azië, Australië, Noord- en Zuid-Amerika. Daarnaast bezocht ik ook minder bekende bestemmingen zoals Iran, Oezbekistan en het meest gesloten land ter wereld: Noord-Korea.

Ik vind het leuk om in bijzondere accommodaties te overnachten. Zo sliep ik in een voormalige Cubaanse gevangenis, legde ik mijn hoofd neer in een Boliviaans hotel dat gemaakt is van zout en overnachtte ik in een yurt aan een ruig bergmeer in Kirgizië.

kaapstad-pinguins

Als reisspecialist bij Riksja focus ik op Zuid-Afrika. Toen ik in 2003 voor het eerst Zuid-Afrika bezocht, maakte het land meteen indruk op mij. De Afrikaanse cultuur, de prachtige wildparken, de ruige kustlijn en het heerlijk eten maken het land tot een ideale bestemming. Tijdens safari’s zag ik de big five van dichtbij en in de schemering trok een groep olifanten met kleintjes aan mijn tent voorbij. Ik reed door het vriendelijke Swaziland, proefde wijn in de idyllische wijngaarden rondom Stellenbosch, luisterde naar de indrukwekkende verhalen van een voormalige gevangene op Robbeneiland en lachte om de pinguïns bij Boulders
Beach.

Nog altijd vind ik Zuid-Afrika een van de meest afwisselende bestemmingen. Wil je dat zelf ook ervaren? Dan help ik je graag om van jouw reis ook een echte belevenis te maken!

Wil je contact opnemen met Yvonne of één van de andere reisspecialisten? Dit kan via info@zuidafrikaonline.nl Of telefonisch: 071-516 2023

Ze hoopt van je te horen!

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

Bekijk ook eens...

Welke optie wil je aanvragen?

Op de fiets tussen de wijnranken
Bijsonder plekkie: Kaapse wine estate
Happend & stappend door Stellenbosch
x
+

Lees ook...

Zuid Afrika specialist Lotte

Even voorstellen: Zuid-Afrika reisspecialis...

16 december 2014
| reisverslagen