Een dag bij Cape Point

Een bezoek aan Cape Point is een uitstekende manier om de dag in te vullen en een erg populaire excursie voor bezoekers van Zuid-Afrika. Deze winderige rotspunt is het meest zuidwestelijke punt van het Afrikaanse continent en is een machtig gezicht doordat het eindigt in de wateren van zowel de Indische als de Atlantische Oceaan.

 

Cape Point is onderdeel van het Tafelberg Nationaal Park, dat deel uitmaakt van de Cape Floral regio, een Werelderfgoed locatie. Wandelen rond de heuvels, rotsen en valleien die deel uitmaken van Cape Point is een activiteit die je grijpt door de natuurlijke schoonheid van de omgeving op deze rots. Echt adembenemend.
Cape point, rotspuntEr is zoveel te doen hier: Je kunt picknicken in het park of op één van de stranden, luisterend naar de golven die tegen de hoge rotsen breken. Wandelen of mountainbiken is een goede en actieve manier om de natuurrijke omgeving te verkennen. Eindig met een overheerlijke lunch in het beroemde Two Oceans Restaurant met een prachtig uitzicht over False Bay. Bezoek je Cape Point liever op een meer ontspannen manier, zonder al teveel lichamelijke inspanning? Neem dan (heel toepasselijk) ‘the Flying Dutchman’ kabelbaan naar een aantal van de meest indrukwekkende uitzichtpunten over de Atlantische Oceaan. Lees hier meer over Kaapstad.

 

 

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

Bekijk ook eens...

Welke optie wil je aanvragen?

Ontdek de Kaap
Verander je verblijf: Bijsonder plekkie Kaapstad comfort
Optionele excursie: kerk- en townshiptour
Optionele excursie: Tafelberg wijnsafari
Optionele excursie: culinaire fietstocht
x
+

Welke optie wil je aanvragen?

Over zebrapad naar Tafelberg
Over zebrapad naar Tafelberg - bijsonder plekkie
x
+

Lees ook...

Kaapstad uitzicht

Kaapstad: wat ga jij doen?

1 maart 2014
| inspiratie