Fly drive Zuid-Afrika - leeuwenFly-drive Zuid-Afrika

Bouw je eigen autorondreis

Een fly-drive Zuid-Afrika is een groot avontuur, zeker als je het op je eigen individuele manier ontdekt. Je reist namelijk per huurauto of 4×4 van de bush bij het Krugerpark tot aan de Drakensberg, van wijnvelden tot woestijnachtige gebieden.

Bij Riksja Zuid-Afrika kun je je eigen fly-drive Zuid-Afrika samenstellen: naar Kruger, Swaziland, de Drakensberg en langs de bekende Tuinroute. We kiezen voor kleinschalige accommodaties die passen bij het land en de plek waar je bent. Zo slaap je in traditionele Swazi ‘bijenkorfhuisjes’, een safaritent, een struisvogelboerderij en door familie gerunde guesthouses. Zo beleef je Zuid-Afrika echt …

Self-drive Zuid-Afrika Stel je eigen fly-drive Zuid-Afrika samen

Hieronder vind je een greep uit onze Zuid-Afrika fly-drive-bouwstenen:

Safari! Safari!:

Combineer tijdens je fly-drive Zuid-Afrika een verblijf in een kleinschalig bushcamp in een privéreservaat met zelf rijden in het Krugerpark. Speur samen met een ervaren ranger naar de Big Five tijdens je game drive in een open safaritruck tijdens de bush walk. Let goed op, want deze introductie komt goed van pas wanneer je straks zelf door het Krugerpark rijdt. Een ideale combinatie vinden wij. ’s Avonds bij het kampvuur krijg je een Afrikaanse maaltijd voorgeschoteld en kun je luisteren naar de verhalen van het leven in de bush.

Drakensberg staproete:

Bergpieken, bloemenvelden en watervallen. Trek je bergschoenen aan en ga eropuit in de Drakensbergen tijdens je fly-drive Zuid-Afrika. Er zijn verschillende wandelroutes voor zowel ervaren en onervaren wandelaars. Je rugzak wordt gevuld met een picknicklunch voor onderweg. Je slaapt in een bergcottage met uitzicht over de omgeving en een open haard voor de koude winterdagen.

Klik hier om naar onze Zuid-Afrika reizen (oftewel bouwstenen), Zuid-Afrika rondreizen of 4×4 Zuid-Afrika rondreizen te gaan.