rondreis Zuid Afrika - kustweg

rondreis Zuid Afrika - kustwegAuto of 4×4 met daktent …

Zelf rijden in Zuid-Afrika is volgens ons dé manier om het land te ervaren. De wegen zijn goed, het is veilig en je hebt de vrijheid om te bepalen hoe laat je vertrekt, waar je stopt en welke route je rijdt. Je kunt gemakkelijk van de gebaande paden af en bent van niemand afhankelijk. Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid de weg op gaat en regelen daarom bij aankomst in Zuid-Afrika een meet & greet met onze lokale vertegenwoordiger. Hij/zij neemt de volledige reisroute met je door en je ontvangt een uitgebreid informatiepakket met de volledige routebeschrijving en tips voor onderweg.

Afhankelijk van je reis, kies je voor een gewone huurauto of voor een 4×4 met daktent. Hieronder geven we enkele tips voor het maken van de keuze voor het juiste vervoer.

 

huurauto-Zuid-AfrikaAutohuur Zuid-Afrika

Met je eigen huurauto door Zuid-Afrika; ga op safari, rijd door de bergen, kies je eigen picknickplekje, wijk af van de grote wegen en kies juist voor de kleine dorpen die de grote tourbussen overslaan. Wij bieden verschillende types huurauto’s aan, van klein naar groot. Klik hier voor onze Zuid-Afrika-autohuur-pagina.

4WD-tent-Zuid-Afrika4×4 (four-wheel drive) met daktent

Naast een gewone auto is het ook mogelijk om met een 4×4 met daktent te reizen. Je slaapt niet in accommodaties, maar in een tent op het dak van je auto. Je overnacht op verschillende campsites waardoor je dichter bij de natuur komt. Alle kampeermaterialen zijn inclusief, zoals matrassen, een kookstel en overig keukengerei, koelkast, stoelen en tafel. Een 4×4 met daktent wordt vaak gebruikt bij combinatiereizen met omliggende landen zoals Mozambique en Botswana. Klik hier voor een overzicht van onze 4×4-tarieven.

 

 

Combineer je huurauto met een van onze individuele rondreizen of stel je eigen reis samen met onze Zuid-Afrika-bouwstenen. Voor een vrijblijvend reisvoorstel ga je naar mijn reisplan. Neem bij vragen gerust contact met ons op.