Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Zuid-Afrika-reis

Individuele rondreizen Zuid-Afrika

Of je nu gaat om wild te spotten, wijn te proeven of kennis te maken met de lokale bevolking, in Zuid-Afrika kan het allemaal en meer. Veel reizigers komen voor de Big Five en de vele wildparken bieden dan ook gegarandeerd een fantastische safari-ervaring. Maar zo groot als het land is, zo divers is het ook. Creëer je eigen Big Five tijdens je Zuid-Afrika-rondreis. Kies uit onze slaapplekken, van safarilodges tot een struisvogelboerderij. Of stel je Big Five-activiteiten samen: fietsen door wijnvelden, kajakken met walvissen of wandelen door de townships. Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat je Zuid-Afrika echt leert kennen. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons, Afrika-kenners Judith, Frederique, Stanley, Anne en Robert-Jan, je ideale reis naar Zuid-Afrika in elkaar.

Stel je eigen Zuid-Afrika-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Met ons puzzel je je reis naar Zuid-Afrika in elkaar met ‘bouwstenen’: korte Zuid-Afrika-reizen van twee tot zes dagen die je combineert zoals je wilt. Wij zorgen ervoor dat je de highlights net even anders beleeft; zo ontdek je wijnland Stellenbosch op de fiets en ga je niet alleen met de auto, maar ook te voet door Kruger. We kiezen voor kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land en regelen vervoer en excursies alvast voor je.

 

We helpen je graag op weg

“In Zuid-Afrika begeef je je elke dag in een ander land. De ene dag stond ik oog in oog met een kudde olifanten, de volgende dag trok ik te voet over de ruige rotsen van het Robberggebied en later stond ik met een wijntje uit te waaien aan de kust. Enorme rijkdom.” – Zuid-Afrika expert Judith

 

Benieuwd geworden naar Zuid-Afrika?

Reizen naar Zuid-Afrika - Blyde Rivier

We geven je eerlijk advies

Natuurlijk zijn we gek op Zuid-Afrika en zijn we zelf ook in het land geweest. We geloven erin dat we kwaliteit leveren als we echt weten wat we aanbieden. We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Ook kijken we graag samen met jou wat voor safari je wilt maken en welk wildpark in Zuid-Afrika daar goed op aansluit. Zo kunnen we samen met jou de Zuid-Afrika rondreis bouwen die het beste bij je past.

Riksja Zuid-Afrika maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl. Reis je met kinderen, kijk dan op Riksja Family Zuid-Afrika.

 

 

 
Volg ook ons Zuid-Afrika-reisblog | laatste update: 18 maart 2019

Wil je meer weten over onze eigen reiservaringen en op de hoogte blijven van actuele nieuwtjes over de reizen naar Zuid-Afrika? We houden je op de hoogte via ons reisblog. Bekijk bijvoorbeeld onze laatste blog: Zwanger reizen door Zuid-Afrika? Reis malaria-vrij.

Lees voor nog meer Zuid-Afrika-inspiratie ons blog over 10 redenen om naar Zuid-Afrika te gaan.