Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   4x4 Zuid-Afrika kampeerreizen

   4×4 Zuid-Afrika kampeerreizen

   Zuid-Afrika, Botswana, Zambia, Mozambique

   Onderstaand vind je onze avontuurlijke 4×4 kampeerreizen in Zuidelijk Afrika. Met een stevige 4×4 trotseer je niet alleen Zuid-Afrika, maar ook de vaak ongeasfalteerde wegen in Botswana en Mozambique. Je slaapt op door ons gereserveerde campsites in een tent op het dak van je auto. Naast de campsites en 4×4 met daktent zorgen wij voor een volledige kampeeruitrusting. Voor de ins en outs, zie 4×4 informatie Zuidelijk Afrika. Kamperen in Zuidelijk Afrika, avontuurlijk op reis, maar wel alles geregeld. (Wil je toch liever binnen Zuid-Afrika blijven? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen.)

   Als je vragen hebt over de Zuid-Afrika kampeerreizen, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Zuid-Afrika specialisten Judith, Anneloes en Lotte helpen je graag verder. Reis je na 1 juli dan gelden er hogere tarieven in verband met het hoogseizoen.

    

   Kies je favoriete Zuid-Afrika rondreis
   Iets veranderen? Laat het ons weten.
   Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

   Rondreis 1: Avontuurlijk Zuid-Afrika

   Reisschema: Blyde River Canyon – safari in oa Kruger privé reservaat - Swaziland - Hluhluwe - iSimangaliso Wetland Park - Drakensberg
   Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
   Reisschema: € 1624,- p.p. bij 2 personen
   Vluchten: optioneel bij te boeken

   Dit is een avontuurlijke Zuid-Afrika kampeerreis. Je reist per 4×4 door het land en je slaapt de meeste nachten in je tent op het dak. In het Krugerpark ga je op zoek naar wild en in Swaziland ontmoet je de lokale stammen. Dan reis je naar het Hluhluwe Game Reserve, waar niet veel reizigers komen. Vanuit hier spot je nijlpaarden, ga je op bootsafari of snorkel je tussen tropische vissen. Je sluit de reis af in Drakensberg. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuidelijk Afrika.

   Voeg deze rondreis toe aan je Zuid-Afrika reis!

   Rondreis 2: Buffelspoor naar waterval (Zuid-Afrika / Botswana)

   Reisschema: Safari in Kruger - Makgadikgadi - Victoria Falls - Chobe - Moremi - Okavango Delta - Marakele Park - Johannesburg
   Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
   Reissom: € 2133,- p.p. bij 2 personen
   Vluchten: optioneel bij te boeken

   Deze Afrika-kampeerreis is een ware 4×4-expeditie: een reis door drie landen in Zuidelijk Afrika. Start in het relatief bereisde Kruger, waar je speurt naar wild en slaapt met de dierengeluiden op de achtergrond. Dan rijd je door naar Botwana, waar je echte 4×4 expeditie begint. Natuurparken zijn niet omheind, hier is weinig toerisme en het landschap is ruig. Vanaf Afrika’s grootste waterval, Victoria Falls, doorkruis je de wildparken Chobe en Moremi en rijd je richting de Okavango Delta. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika en Botswana-reis.

   Rondreis 3: Surf & Turf (Zuid-Afrika / Mozambique)

   Reisschema: Panoramaroute - Krugerpark - Tofo - Bilene - Ponta d'Ouro - Swaziland - Johannesburg
   Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
   Reissom: € 2190,- p.p. bij 2 personen
   Vluchten: optioneel bij te boeken

   Met deze kampeerreis combineer je hét beste van Zuid-Afrika en Mozambique: namelijk de beroemde safariparken en de tropische stranden. Je rijdt via de Panoramaroute, naar het Krugerpark. Nadat je je eerste wild hebt gespot verruil je de bush voor witte stranden en wuivende palmen. Mozambique is een nog onontdekte, ruige en echte Afrika bestemming. Je start en eindigt de reis in Johannesburg waardoor je extra kosten voor de huurauto en binnenlandse vluchten voorkomt. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika en Mozambique-reis.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 3: Surf & Turf (Zuid-Afrika / Mozambique)
   Surf & Turf met accommodaties
   x
   +
   1
   van
   3

   Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn altijd exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de vliegtickets pagina. Een visum heb je trouwens niet nodig, meer wat je vooraf moet weten lees je hier: reisinformatie over Zuid-Afrika.

   Reis aanpassen?

   Het is geen probleem een Zuid-Afrika rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een andere slaapplek, je wilt ergens langer blijven of je wilt een extra bouwsteen toevoegen. Geen probleem! Geef dit aan als je je reisplan invult, we passen dan je reis zo aan dat het helemaal naar jouw persoonlijke wens is.

   x