4x4 Zuid-Afrika kampeerreizen

4×4 Zuid-Afrika kampeerreizen

Zuid-Afrika, Swaziland, Botswana, Zambia

Onderstaand vind je onze avontuurlijke 4×4 kampeerreizen in Zuidelijk Afrika. Met een stevige 4×4 trotseer je niet alleen Zuid-Afrika, maar ook de vaak ongeasfalteerde wegen in Botswana. Je slaapt op door ons gereserveerde campsites in een tent op het dak van je auto. Naast de campsites en 4×4 met daktent zorgen wij voor een volledige kampeeruitrusting. Voor de ins en outs, zie 4×4 informatie Zuidelijk Afrika. Kamperen in Zuidelijk Afrika, avontuurlijk op reis, maar wel alles geregeld. (Wil je toch liever binnen Zuid-Afrika blijven? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen.)

Als je vragen hebt over de Zuid-Afrika kampeerreizen, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Zuid-Afrika-fanaten Judith, Stanley, Anne, Robert-Jan en Kiki helpen je graag op weg met het samenstellen van jouw ideale rondreis. Reis je na 1 juli dan gelden er hogere tarieven in verband met het hoogseizoen.

Kies je favoriete Zuid-Afrika rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Avontuurlijk Zuid-Afrika

Reisschema: Blyde River Canyon – safari in oa Kruger privé reservaat - Swaziland - Hluhluwe - iSimangaliso Wetland Park - Drakensberg
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reisschema: € 1937,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Dit is een avontuurlijke kampeerreis door Zuid-Afrika. Je reist per 4×4 door het land en je slaapt de meeste nachten in je tent op het dak. In het Krugerpark ga je op zoek naar wild en in Swaziland ontmoet je de lokale stammen. Dan reis je naar het Hluhluwe Game Reserve, waar niet veel reizigers komen. Vanuit hier spot je nijlpaarden, ga je op bootsafari of snorkel je tussen tropische vissen. Je sluit de reis af in Drakensberg. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuidelijk Afrika.

Voeg deze rondreis toe aan je Zuid-Afrika reisplan!

Rondreis 2: Buffelspoor naar waterval (Zuid-Afrika / Botswana/ Zimbabwe)

Reisschema: Safari in Kruger - Makgadikgadi - Victoria Falls - Chobe - Moremi - Okavango Delta - Marakele Park - Johannesburg
Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
Reissom: € 2533,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Deze Afrika-kampeerreis is een ware 4×4-expeditie: een reis door drie landen in Zuidelijk Afrika. Start in het relatief bereisde Kruger, waar je speurt naar wild en slaapt met de dierengeluiden op de achtergrond. Dan rijd je door naar Botswana, waar je echte 4×4 expeditie begint. Natuurparken zijn niet omheind, hier is weinig toerisme en het landschap is ruig. Vanaf Afrika’s grootste waterval, Victoria Falls, doorkruis je de wildparken Chobe en Moremi en rijd je richting de Okavango Delta. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika en Botswana-reis.

1
van
2

Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn altijd exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de vliegtickets pagina. Een visum heb je trouwens niet nodig, meer wat je vooraf moet weten lees je hier: reisinformatie over Zuid-Afrika.

Reis aanpassen?

Het is geen probleem een Zuid-Afrika rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een andere slaapplek, je wilt ergens langer blijven of je wilt een extra bouwsteen toevoegen. Geen probleem! Geef dit aan als je je reisplan invult, we passen dan je reis zo aan dat het helemaal naar jouw persoonlijke wens is.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen