4x4 Zuid-Afrika kampeerreizen

4×4 Zuid-Afrika kampeerreizen

Zuid-Afrika, Swaziland, Botswana, Zambia en Mozambique

Onderstaand vind je onze avontuurlijke 4×4-kampeerreizen in Zuidelijk Afrika. Met een stevige 4×4 trotseer je niet alleen Zuid-Afrika, maar ook de vaak ongeasfalteerde wegen in Botswana en Mozambique. Je slaapt op door ons gereserveerde campsites in een tent op het dak van je auto. Naast de campsites en 4×4 met daktent zorgen wij voor een volledige kampeeruitrusting. Voor de ins en outs, zie 4×4 informatie Zuidelijk Afrika. Kamperen in Zuidelijk Afrika, avontuurlijk op reis, maar wel alles geregeld. (Wil je toch liever binnen Zuid-Afrika blijven? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen.)

Als je vragen hebt over de Zuid-Afrika-kampeerreizen, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Zuid-Afrika-fanaten Judith, Stanley, Anne, Robert-Jan en Marleen helpen je graag op weg met het samenstellen van jouw ideale rondreis. Reis je na 1 juli dan gelden er hogere tarieven in verband met het hoogseizoen.

Kies je favoriete Zuid-Afrika rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Avontuurlijk Zuid-Afrika

Reisschema: Blyde River Canyon – safari in oa Kruger privéreservaat - Swaziland - Hluhluwe - iSimangaliso Wetland Park - Drakensberg
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: vanaf € 1621,- (€119,- per dag) p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. 4x game drives in Kruger privéreservaat
Vluchten: optioneel bij te boeken vanaf €668,-

Dit is een avontuurlijke kampeerreis door Zuid-Afrika. Je reist per stoere 4×4 door het land en je slaapt in je tent op het dak. Ga door het Krugerpark op zoek naar wild, reis naar het Hluhluwe Game Reserve, waar niet veel reizigers komenen, en spot nijlpaarden, maar verken ook het uitgestrekte Drakensberg. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuidelijk Afrika.

Voeg deze rondreis toe aan je Zuid-Afrika reisplan!

Rondreis 2: Buffelspoor naar waterval (Zuid-Afrika / Botswana/ Zimbabwe)

Reisschema: Safari in Kruger - Makgadikgadi - Victoria Falls - Chobe - Moremi - Okavango Delta - Marakele Park - Johannesburg
Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
Reissom: vanaf € 2063,- (€114,- per dag) p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. dagexcursie naar de Victoria Falls
Vluchten: optioneel bij te boeken vanaf €668,-

Deze Afrika-kampeerreis is een ware 4×4-expeditie: een reis door drie landen in Zuidelijk Afrika. Start in het relatief bereisde Kruger, waar je speurt naar wild en slaapt met de dierengeluiden op de achtergrond. Dan rijd je door naar Botswana, waar je echte 4×4-expeditie begint. Natuurparken zijn niet omheind, hier is weinig toerisme en het landschap is ruig. Vanaf Afrika’s grootste waterval, Victoria Falls, doorkruis je de wildparken Chobe en Moremi en rijd je richting de Okavango Delta. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika en Botswana-reis.

Rondreis 3: Surf & Turf (Zuid-Afrika / Mozambique)

Reisschema: Panoramaroute - Krugerpark - Tofo - Bilene - Ponta d'Ouro - Swaziland - Johannesburg
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Reissom: vanaf € 1633,- p.p. (€115,- per dag) bij 2 personen
Vluchten: optioneel bij te boeken

Met deze kampeerreis combineer je hét beste van Zuid-Afrika en Mozambique: namelijk de beroemde safariparken en de tropische stranden. Je rijdt via de prachtige Panoramaroute naar het Krugerpark. Nadat je je eerste wild hebt gespot, verruil je de bush voor witte stranden en wuivende palmen. Mozambique is een nog onontdekte, ruige en ‘echt Afrika’ bestemming. Je start en eindigt de reis in Johannesburg waardoor je extra kosten voor de huurauto en binnenlandse vluchten voorkomt. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving: Zuid-Afrika en Mozambique-reis.

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 3: Surf & Turf (Zuid-Afrika / Mozambique)
Surf & Turf met accommodaties
x
+
1
van
3

Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn altijd exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de vliegtickets pagina. Een visum heb je trouwens niet nodig. Meer over wat je vooraf moet weten, lees je hier: reisinformatie over Zuid-Afrika.

Reis aanpassen?

Het is geen probleem een Zuid-Afrika-rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een andere slaapplek, ergens langer blijven of een extra bouwsteen toevoegen. Geen probleem! Geef dit aan als je je reisplan invult, we passen dan je reis zo aan dat het helemaal naar jouw persoonlijke wens is.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven, zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen